Esküvőszervezővel az élet

Álomlánykérés – Vajon, mi a valóság?

Helló Csajszi! Nem tudom, te, hogy vagy vele, de engem a lánykérés gondolata még mindig lázba hoz, pedig már férjnél vagyok. Véleményem szerint a legtöbb lány már gyerekkorában ábrándozik a hercegről, aki fehér lovon érkezik – vagy legalábbis valami normális pasiról -, aki romantikus körülmények között megkéri a kezét, megtartják a menyegzőt, és boldogan élnek,… Tovább »

Mennyi az annyi?! – avagy esküvőszervező „ingyen”, csomagajánlattal vagy fix díjért?

Drága Barátnőm! Talán, felmerül benned, hogy miért nem pl. a dekorációkról, vagy a csodás helyszínekről írok a 2. bejegyzésemben. Pedig, mennyivel könnyedebb témák. Nem igaz? Nos, mint ahogyan azt ígértem, őszinte leszek. Az esküvőszervezők díját és munkáját övezi a legtöbb hiedelem és homály. Még mielőtt belemélyednék a témába, azt elárulom, hogy a saját tapasztalataimat/meglátásaimat osztom… Tovább »

„Alkalmi barátnő kb. 1 évre!” – avagy esküvőszervezővel az élet!

Kedves Barátnőm! A lánykérés örömmámoros, rózsaszín ködéből feleszmélve biztos az az első gondolatod, hogy a Nagy Nap felé vezető úton vajon mi az első lépés. Cikáznak a gondolataid, és csak egyre több kérdés merül fel benned. A fárasztó hétköznapokban lesz – e energiátok a szervezéssel foglalkozni? Ha külföldön dolgoztok, akkor kit kérjetek meg, hogy segítsen?… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!